Tvoj dah stvara tvoj svet


Svako od nas u svakom trenutku svesno ili nesvesno stvara svoj svet, kreirajući život koji živi

To možemo činiti nesvesno, iz pozicije stresa i otpora, zatvoreni prema drugim ljudima i novim iskustvima, kada smo nervozni i prezasićeni bavljenjem stvarima do kojih nam nije posebno stalo

Takodje, možemo izabrati da budemo opušteni i otvorimo se svakom trenutku pronalazeći lepotu u njemu, ili makar lekciju iz koje ćemo nešto više saznati o sebi i nastaviti dalje! U relaksiranom stanju imamo dovoljno prostora da posmatramo i osluškujemo svoj svet, da budemo prisutni i svesni svakog trenutka provedenog sa sobom i drugima, nudeći pri tom svoju istinu. Na taj način se medjusobno povezujemo, i postajemo umetnici sopstvenog života. Pokretački impulsi koji nas potiču na stvaralaštvo uvek su i sveprisutni, a naš je zadatak da im se izložimo i pratimo.                                                                   

Po otvaranju srca otkriva se volja koja se, baš kao i klijajuca biljcica, mora sa strpljenjem gajiti i zalivati kako bi ojačala. A da bi naše stvaralastvo bilo produkt svesnih stremljenja, u čelicno tkanje volje moramo uvezti i znanje. Ono koje nam otvara duhovna dimenzija našeg bića, a koje nas potiče na pozitivnu akciju.

Holisticki pristup životu i zdravlju rezultat je uspostavljanja i održavanja ravnoteže svih nivoa čovekovog bića > fizickog, emotivnog, mentalnog , psihičkog i duhovnog. Boljitak jednog aspekta odraziće se i na sve druge. Ovakva ravnoteža iznedriće zdravorazumsko, i staloženo biće. Jeste li tada naše najveće bogatstvo naše zdravlje?

Na isti način, kao što je pojedinac celina ovih medjusobno isprepletanih i zavisnih aspekata, tako su i svi ljudi povezani  i čine Jednotu. Na fundamentalnom nivou ovo se shvatanje moze proširiti uvidom da je sve što postoji energija, koja se samo izražava u različitoj formi. Zbog toga će se napredak i boljitak svakog od nas odraziti na blagostanje svega što jeste. Zbog toga je imperativ da svako od nas izabere da prati svoj put :)
 
 

Diversity is what makes it so beautiful to be Here

Svako od nas je instrument kroz koji se život izražava i naš život jeste naša svrha. Stoga, udahnite inspiraciju izdahnite blagoslov, uronite novo (sa)znanje u ljubav , podelite svoju istinu i stvorite nešto veličanstveno.




MIR 

Нема коментара:

Постави коментар